Eivind Yggeseth

Tollefsen-topp går til Vatne Capital

Forlater Fredensborg etter et år i stillingen som utleiesjef.

Lasse Thams Reiersen har i fem år jobbet for Norges største boligutleieselskap Fredensborg som eies av milliardær Ivar Tollefesen.Etter å ha innehatt stillingen som utleiesjef det seneste året, har har nå valgt å melde overgang til en annen milliardær.- Etter fem år i Fredensborg har jeg nå valgt å si takk for meg som utleiesjef. Det har vært en spennende og givende tid - jeg har fått gleden å jobbe i et selskap som har opplevd enorm utvikling, men mange kompentente og hyggelige kolleger, skriver Reiersen på sin LinkedIn-profil.Han går nå inn i stillingen som Head of Real Estate i Vatne Capital som kontrolleres av Søylen-gründer Runar Vatne.Vatne hadde ifølge Kapital en netto formue på 975 millioner kroner i 2017.- Dette gleder jeg meg til, skriver Reiersen.Fredensborg hadde i fjor driftsinntekter på 2,8 milliarder kroner, og fikk et overskudd før skatt på 3,6 milliarder kroner.Vatne Capital, som ledes av Henrik Krefting, oppnådde et resultat før skatt på 220 milllioner kroner i fjor.2017 var forøvrig selskapets første fulle driftsår.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også