Vil ha 55 millioner for funkis på Snarøya

- Det er ikke dyrt, men selvsagt mye penger, sier eiendomsmegler Jan Fredrik Bonde i Sem & Johnsen Eiendomsmegling.

Lekker og gjennomført funkis med sjøen som nærmeste nabo, heter det i annonsen på Finn for Haldenveien 83 på Snarøya.- Det bygges ikke lenger slike boliger i vannkanten nær Oslo, derfor er dette en relativt sjelden anledning. Eiendommen er superfin, sier eiendomsmegler Jan Fredrik Bonde i Sem & Johnsen Eiendomsmegling til Estate Nyheter.Den funkisinspirerte eneboligen er over tre plan og ble oppført i 2010/11. Bruksarealet er på 489 kvadratmeter. Det er separat utleieleilighet/gjesteleilighet i sokkeletasjen med egen inngang, og tomten er på snaut 1,2 dekar.På spørsmål om prisantydningen på 55 millioner kroner er høy, svarer han ifølge nettstedet; «det ikke er dyrt, men selvsagt mye penger».- Alt er relativt. En eiendom med tilsvarende beliggenhet rett bortenfor (venstre bildekant med basseng) og omtrent tilsvarende areal ble solgt for 86 millioner kroner. Det er riktignok ulik arkitektur, men likevel en god referanse, sier Bonde til Estate Nyheter, om eiendommen som tilhørte investor Arne Fredly.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også