Per Jæger. Foto: Finansavisen.

Boligbyggingen faller markant

Tall fra Boligprodusentenes Forening viser at boligbyggingen i Norge falt 9 prosent i august, sammenlignet med samme periode året før, melder TDN Direkt.Igangsetting av nye boliger var ned 14,0 prosent.Hittil i år er salget 8 prosent lavere enn fjoråret, mens igangsetting av nye boliger ligger 13 prosent under 2017.- De siste 12 månedene er det solgt 26.320 boliger, 20 prosent under nivået for et år siden. De siste 12 månedene er det igangsatt 28.496 boliger, 15 prosent under nivået for et år siden, sier administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening, Per Jæger, i en kommentar.Foreningen har beregnet den forventede ferdigstillelsen av boliger fremover.- I dag opplever vi at Oslo er i relativ balanse, men basert på dagens igangsetting, forventer vi et boligunderskudd i Oslo om et par år, avslutter Jæger.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også