Ivar Tollefsen er bull

HAS

Norges 12. rikeste ser lyst på livet.

DNBs auditorium i Bjørvika var fylt til randen da Ivar Tollefsen torsdag gjestet bankens eiendomskonferanse, melder Estate Nyheter.Eieren av 36.000 leiligheter i Norge, Sverige og Danmark var ifølge nettstedet ikke overraskende udelt positiv til boligeiendom, til tross for at Norges Bank like før han entret scenen satte opp renten for første gang på syv år.- Jeg ser ingen alvorlige trusler for boligmarkedet. Det går ikke an å digitalisere privatboliger. Alle ønsker å ha et hjem. De fleste ønsker å bo større enn de gjør i dag. Og når man har fått den boligen man vil ha, ja, så ønsker man seg gjerne fritidsbolig, sa Tollefsen.Mannen som på Kapitals ferske 400-liste vurderes til Norges 12. rikeste er også positiv til næringseiendom.- Vi ser økt effektivitet på arealbruken. Men folk trenger fortsatt kontorer for å møtes og jobbe, sa Tollefsen ifølge Estate.Tollefsen er ifølge Kapital god for 19,6 milliarder kroner, og formuen ble dermed oppjustert fra 18,2 milliarder kroner i fjor.