- Det har vært en moderat prisutvikling. I august var det litt nedgang samlet sett i Oslo, kommenterer advokat, partner og eiendomsmegler Camilla Sem i Sem & Johnsen til Hegnar.no.- Det er imidlertid blitt solgt flere eiendommer i august i år sammenlignet med fjoråret, og det høye utbudet av eiendom og de høye salgstallene bekrefter etter min mening at det er et marked i balanse, supplerer hun.Prisene skuffetBoligprisstatistikk fra Eiendom Norge, Finn.no og Eiendomsverdi viser onsdag at boligprisene
i august.DNB Markets øynet på forhånd 0,2 prosent sesongjustert vekst, mens Nordea Markets  enn i juli (0,4 prosent).Hva gjelder boligmarkedet generelt, mener Sem det har vært en positiv start på bolighøsten, med en god augustmåned.- Markedet er imidlertid selektivt, og riktig prising er viktig, sier hun.Les også: Ingen kupping- I løpet av drøye to år har vi vært gjennom optimisme med kaos og kupping og elleville bud. Spesielt i Oslo har vi vært gjennom en periode der vi alle merket hvor kaldt det kan være i kjelleren. Men akkurat preges boligmarkedet av ro og harmoni, kommenterer Grethe W. Meier til Hegnar.no. Sjefen for Privatmegleren håper derfor at trenden i august varer resten av året, og langt inn i det nye året.- Det er slik kjøperne, selgerne og vi ønsker at boligmarkedet skal være, kommenterer hun.Boligselgerne har i det vesentlige oppnådd sine prismål, og kjøperne er også tilfredse, ifølge Meier. - De som er på boligjakt er preget av mer ro og overveielse enn impuls og raske kjøp. Boligkjøperne bruker mer tid, avslutter hun.