I over to måneder har fritidsboligen på Østre Ramsen ligget ute for salg til 27 millioner kroner, melder.Prisen ble i slutten av august redusert til 23 millioner kroner, og nå ligger den ute for 19,9 millioner kroner.Eiendomsmegler Tore Solberg har ifølge nettavisen tidligere kommentert at han tror det er usikkerhet rundt hva som kan gjøres på eiendommen som hindrer folk i å slå til.- Eiendommen ligger jo i et LNF-område, så mange vet ikke hva de kan gjøre med bygningsmassen på eiendommen. Når man kjøper et slikt feriested, gjør man det gjerne for å ha et sted å samle familien på og da vil man ofte ha muligheten til å endre på bygningsmassen.Det er ifølge eiendomsmegleren ikke uvanlig at slike eiendommer ligger ute til salgs i over en måned.- Det er tross alt snakk om en stor investering. Det er en veldig spesiell og fin eiendom som jeg har stor tro på, forteller han til Øyene.