Bergensmeglere vil erobre Oslo

Foto: Scanpix

Himla Eiendomsmegling har nå ansatt tre meglere på fulltid i Oslo.

Fana Sparebank-eide Himla Eiendomsmegling skal satse i hovedstaden. Meglerkjeden har nå ansatt tre meglere på fulltid i Oslo, opplyses det i en melding.- Himla har hatt en suksess i Bergen over all forventning, og det er derfor naturlig at vi går inn i Oslo, som har et av de mest spennende boligmarkedene for tiden. Vi har stor tro på at markedet i hovedstaden er overmodent for en prisbevisst megler, sier adm. direktør i Fana Sparebank og styreleder i Fana Sparebank Eiendom, Lisbet K. Nærø.Meglerkjeden tilbyr eiendomsmegling til en fastpris på 30.000 kroner. Inkludert i prisen får man en megler som lager en digital salgsoppgave. Megler stiller på første visning og følger opp interessenter, samt at man får fotograf og annonsering på Finn og Himla.no.Årsaken til fastprisen er ifølge meldingen en effektivisering og digitalisering av hverdagen til meglerne.- I Himla går vi først ut til kunden når de har bestemt seg for at de vil bruke tjenesten. Presentasjon av meglere og konseptet gjøres primært på nettsiden. I tillegg tar vi alltid en prat med kunden før vi møter dem, sier daglig leder i Himla Eiendomsmegling, Tine Lekven Johansen.Himla har dermed kuttet ut befaringer og møter med kunder, samt at meglerne jobber i team.- Gode, digitale løsninger som kommer forbrukerne til gode blir bare mer og mer viktig. Derfor har det vært viktig for oss å satse heldigitalt i Himla. Her sparer både forbrukeren og meglerne tid, som igjen gir rimeligere boligmegling for kundene, sier Nærø.


Les også