Eiendomsmegler: - Kan gjøre gode kjøp

Eiendomsmegler Anders Langtind i Privatmegleren ser absolutt muligheter for kupp i dagens marked. 

- Noen kupp i dagens marked kan det kanskje være, sier Eiendomsmegler Anders Langtind i Privatmegleren til HegnarPodden, og fortsetter:- Husk at de aller fleste boliger som ligger til salgs i markedet nå, der har selgerne kjøpt seg ny bolig. Han mener det er naturlig at selger føler litt på det. - Hvis du har kjøpt en bolig til 10 millioner kroner og skal selge en til 7 millioner kroner, og plutselig sitter med 17 millioner kroner i boligmarkedet, sier Langtind, og trekker litt på det. - Du kan være heldig. Treffer du på en som er litt redd og frustrert, og absolutt ønsker å få solgt boligen før jul, kan du gjøre noen gode kjøp. NB! Husk at du kan abonnere på HegnarPodden i iTunes, Spotify og SoundCloud. Hør hele intervjuet med Anders Langtind her: