Fredrik Halvorsen vil bygge to hus på Snarøya

Eivind Yggeseth

Byggekostnad for det første estimeres til 27 millioner kroner.

Etter å ha kjøpt Strømstangveien 1–3 for 158 millioner , har Fredrik Halvorsen kjøpt Snarøya-eiendommer for 223 millioner kroner.Investoren kan boltre seg på i alt 23 mål og 250 meter strandlinje på Snarøyas beste beliggenhet.På toppen av de 223 millionene kommer trolig adskillige millioner i byggeutgifter, skriver DN, og viser til tegninger som er sendt til Bærum kommune.Hele det nåværende huset med 317 kvadratmeter bruksareal, samt garasjen skal rives.Opp skal ifølge avisen et høyere, større og mer kamuflert hus med bruksareal 381 kvadratmeter, tegnet av Jensen og Skodvin arkitektkontor.Ny garasje antydes bygget utenom boligen.Advokat Tom E. Johnsen i Sem og Johnsen anslår overfor DN en byggekostnad på 60-70.000 kroner per kvadratmeter, altså nesten 27 millioner kroner.På en høyde like bak har Halvorsen ifølge avisen uttrykt at han vil bygge enda et nytt hus, med svømmebasseng og garasje.


Les også