Harald Rønneberg kjøper hyttetomter

Den tidligere Senkveld-programlederen Harald Rønneberg investerer i hyttetomter i Uvdal.

Næringseiendom

Harald Rønneberg eier fra før en hytte på Fjellsnaret i Uvdal, men satser nå på å bli hytteutbygger i området, skriver DN og viser til en sak i Lokalavisen Laagendalsposten.Der står det at Rønneberg har kjøpt fem hyttetomter like ved Uvdal skisenter.Avisen opplyser at Rønneberg har betalt 750.000 kroner for hver tomt, totalt 3,75 millioner kroner, fra selger Arne Gunnar Haugen.I en tekstmelding til DN skriver Harald Rønneberg at han foreløpig ikke kan si så mye om planene.- Men vi er blitt veldig glade i Uvdal og synes det er gøy å få muligheten til å være med på utviklingen her oppe. Vi har hatt hytte her siden 2015 og synes det er et fantastisk område, skriver Rønneberg.

harald rønneberg
uvdal
buskerud
hytteutbygger
hytter
Nyheter
Næringseiendom