HAS

Heimstaden vil låne mer - engasjerer ratingkjempe og rådgivere

Det Ivar Tollefsen-kontrollerte selskapet ønsker billigere lån.

Heimstaden Bostad AB, et datterselskap av Ivar Tollefsen-kontrollerte Heimstaden AB, har engasjert ratingbyrået Standard & Poor´s for å få en offisiell kredittrating, fremgår det av en melding mandag- Heimstaden Bostad har som ambiisjon å oppnå en investment grade rating og jobber målrettet mot dette, sier konsernsjef Magnus Nordholm i Heimstaden.I tillegg har selskapet engasjert Danske Bank, DNB, JP Morgan og Nordea for å utforske mulighetene for å utstede et større obligasjonslån.Fra før har Heimstaden to utestående obligasjonslån på 1.250 svenske kroner hver som forfaller i henholdsvis september 2019 og mai 2021.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også