Her kan han mer enn 6-doble pengene

PwC-partneren gjorde et fantastisk kupp da han kjøpte en tomt på Slemdal. Nå er han i ferd med å 6-doble pengene.

(Finansavisen): PwC-partner Geir Julsvoll vil selge en tomtelapp på 1.100 kvadratmeter for 20 millioner. Julsvoll la ut tomten for salg i forrige uke, og det skal være interessenter, men foreløpig er ikke tomten, som omtales som «meget attraktiv og barnevennlig – perfekt for en aktiv barnefamilie» solgt.Julsvoll betalte «bare» 3,2 millioner kroner da han kjøpte tomten tilbake i 2003.Den har 24 prosents utnyttelsesgrad, og det kan følgelig bygges en romslig enebolig på tomten. Hvis man bygger i tre etasjer, snakker vi kanskje om 6-700 kvadratmeter, men høyst sannsynlig er det et prosjekt for utbyggere, og da handler det om flere boenheter, skriver Finansavisen.Hvis man ser på de rent faktiske forholdene på tomten, altså bortsett fra at den ligger et lite stykke oppover i Holmenkollåsen, er ikke de i aller øverste klasse.Mest ned trekker trolig at tomten er tilnærmet blottet for utsikt da det ligger et kjempestort hus rett i forkant, et hus som er lagt kun fire meter fra tomtegrensen, ifølge avisen.Godt med sol kan man imidlertid kose seg med. Og nærheten til Hemingland, men da er vi inne på beliggenheten igjen.Faunveien er i likhet med Skådalsveien blant de mer populære boligveiene på Slemdal.- Det er ikke tomter til salgs i området. Det er definitivt en av de mest attraktive adressene, så får markedet vurdere, sier megler Jens Chr. Killengreen i Nordvik Bolig til Finansavisen.- Blir det bygging av tre melkekartonger som så selges til blodpris?- Jeg kan ikke si om man får bygge tre hus. Det er godt mulig, men det tør jeg ikke garantere, sier Killengreen til avisen.