Ivar Tollefsen kjøper 131 leiligheter i Nederland

Ivar Tollefsen gjør sitt første kjøp i Nederland.

Ivar Tollefsen har gjennom sitt nye selskap Heimstaden ab han kjøpt 131 leiligheter og 128 parkeringsplasser i den nederlandske byen Utrecht Det er den første transaksjonen selskapet gjør i Nederland. Verdien på eiendommen på 4.478 m2 er om lag 22,75 millioner euro, tilsvarende 215 millioner kroner. – Vi har i en lengre tid analysert markedet i Nederland og denne eiendommen passer inn i våre kriterier. Prisene har steget de siste årene i Nederland, men prisene i flere av de byene vi har studert ser fremdeles attraktive ut og nederlenderne har et stabilt leiemarked, sier Magnus Nordholm, daglig leder for Heimstaden, i pressemeldingen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også