John Arne Riise selger huset

Huset til John Arne Riise og kona ligger nå ute for salg.

Onsdag ble huset til John Arne Riise (38) og Louise Angelica (28) lagt ut for salg på Finn.no  med prisantydning på 8,8 millioner kroner.Huset i bydelen Heissa i Ålesund ble av paret kjøpt for 7.950.000 kroner i desember 2016, ifølge eiendomsregisteret.Riises agent, Erland Bakke, bekrefter overfor Nettavisen at John Arne Riise og kona selger huset.- Ja, det er riktig. Grunnen for salg er at det er ingenting som holder de igjen i Ålesund og de har hatt et ønske om å flytt nærmere Østlandet og familien. De er veldig glad i Ålesund, men har et ønske om å flytte nærmere familien, forteller Bakke til Nettavisen. Begge har familie på Østlandet, men Bakke sier til Nettavisen at paret ikke har bestemt seg for å flytte til Oslo ennå.