- Kjører 8-10 år gammel Passat, men eier bolig til 25 mill.

Eiendomsmegler Anders Langtind oppsummerer boligmarkedet.

Hittil i år har eiendomsmegler Anders Langtind i Privatmegleren solgt fire bygårder, og langt flere boliger enn hytter. Markedet for dyre objekter er i vekst, forteller han når han gjester HegnarPodden.- Hvor er det de som har god råd vil bo nå?- De beste objektene blir litt farget av hvor du ønsker å bo, begynner Langtind, og fortsetter;- Bygdøy, for eksempel. Det er ikke for Hvermansen, for å si det sånn. Deler av Frogner-området som Gimletoppen, Kristinelundveien, Madserud Allé og enkelte gater rundt Frognerparken.Han trekker også frem Slemdal og det han kaller «Heming-land». De som vil bo i nær tilknytning til Heming-banen.- Også har du Nordberg, da. Hvor du helst skal kjøre en 7-8 år gammel Passat, også koster huset ditt 25 millioner, sier Langtind.Mer om hvor du kan gjøre gode kupp i dagens marked, boligblemmer og hytte.NB! Husk at du kan abonner på HegnarPodden i iTunes, Spotify og SoundCloud for å få vite når vi slipper siste episode. Hør hele podcasten med Anders Langtind her: