Selvaag-brødrene har funnet ny toppsjef

Rolf Thorsen tar over.

Styret har ansatt Rolf Thorsen som ny administrerende direktør i Selvaag Bolig, går det frem av en børsmelding.Thorsen har siden 2014 vært administrerende direktør i Oslo S Utvikling, som utvikler Bjørvika i Oslo.I årene 1985-2014 jobbet Thorsen i NCC-konsernet, der han blant annet var administrerende direktør for NCC Property Development AS fra 2007 til 2014.- Dette var et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Selvaag Bolig er et ledende bolig- og byutviklingsselskap med bevist gjennomføringskraft, en fantastisk veksthistorie, og noen av landets mest spennende prosjekter i porteføljen. Selskapet har en helt unik posisjon for videre utvikling og det er en ære å få tillit til å lede selskapet mot nye milepæler, sier Thorsen.Thorsen tiltrer når han har avsluttet sin nåværende jobb. Olav H. Selvaag vil fungere som administrerende direktør frem til Thorsen overtar. Tiltredelse vil skje senest 1. mai 2019.57-åringen har for øvrig også tre VM-gull i roing (dobbeltsculler med Alf Hansen) på sin merittliste.Thorsen har i alt ti medaljer fra VM og OL fra sin rokarriere.Les mer her.