Solon-sjefen går til Tollefsen

Andreas Martinussen har sagt opp sin stilling i Solon Eiendom.

Adm. direktør Andreas Martinussen har sagt opp sin stilling i Solon Eiendom, ifølge Estate Nyheter.Ny arbeidsgiver blir Ivar Tollefsens Fredensborg.- Jeg har fått et tilbud fra Fredensborg-systemet, som det var vanskelig å takke nei til. Jeg kjenner Nick og Ivar fra tidligere og er trygg på at dette er system som passer meg godt. Samtidig er det med ydmykhet og en dose ærefrykt jeg tar fatt på de nye oppgavene når den tid kommer, sier han ifølge Estate Nyheter og fremhever at dette ikke har noe med boligutvikling å gjøre, og derfor ikke er en direkte konkurrent.Styret har igangsatt rekrutteringsarbeid, og regner med å ha ny daglig leder på plass innen kort tid, opplyses det.Martinussen fortsetter i stillingen til ny daglig leder har tiltrådt.- Andreas har gjort en fantastisk innsats i jobben ved å bringe Solon dit vi er i dag. Nå er Solon klar til neste skritt i utviklingen, og i god prosess med å etablere ny ledelse, sier Simen Thorsen, styreleder i Solon Eiendom, ifølge nettstedet.