Tone Damli og Markus Foss solgte tomt

Tone Damli og Markus Foss solgte tomt 800.000 under prisantydning.

Tone Damli (30) og kjæresten Markus Foss (35) valgte i fjor å rive sin 100 år gamle «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum. Eiendommen kjøpte de sommeren 2015 for 9.425.000 kroner, skriver VG. I mai la paret ut en del av egen tomt for salg, som måler 800 kvadratmeter, med prisantydning 7.950.000 kroner, skrev Budstikka den gang. Nå er tomten ifølge grunnboken solgt for 7,2 millioner kroner, og oppført som kjøper er selskapet Nøkkel-ferdig AS, skriver avisen.Damli har vært opptatt med finaleinnspilling av «Love Island» på TV3, og VG skriver at hun dermed ikke er tilgjengelig for kommentar. Det har heller ikke lyktes avisen å komme i kontakt med Markus Foss. Men megler Edvard Chapsang i EIE Eiendomsmegling bekrefter opplysningene VG sitter på.- Ja, jeg kan bekrefte beløpet, og at det er en utbygger som har kjøpt med det formål å bygge på tomten og selge videre, sier han til avisen.


Les også