Toro-arving selger huset - kan bli Bergens dyreste

Prislappen er forelløpig ukjent. Men ifølge megler vil dette slå herskapshuset til Kygo.

Toro-arving Bjarne Rieber (82) er lei av regn og hagearbeid. Derfor har han bestemt seg for å selge prakteiendommen sin på Hordnes utenfor Bergen, skriver DN .Eiendommen er på til sammen 60 mål og har tre bruksnummer. Rieber Garden har i tillegg til hovedbygget blant annet badstue, gartneri, vinkjeller, portnerbolig og egen havn. Av hensyn til potensielle kjøpere er prisen på Rieber Garden foreløpig hemmelig. Den byggtekniske vurderingen av byggene ga en takst på 32 millioner, skriver avisen.Daglig leder i Proaktiv eiendomsmegling, Kenneth Aadland, mener derimot at dette vil sette ny prisrekord i Bergen. - Hvis du begynner å regne på hvor mye det ville ha kostet å opparbeide alt dette på nytt, og den potensielle verdien av eiendommene dersom de utvikles, så får man jo en fantasisum, sier Aadland til avisen.Gjeldende prisrekord i Bergen ble satt i august, da artisten Kygo betalte 41 millioner for en villa på Hopsneset.


Les også