Camilla Sem: - Da ville vi fått et problem

Vi kan ikke forvente at boligmarkedet skal ha samme prisvekst som tidligere år, ifølge Camilla Sem i Sem & Johnsen Eiendomsmegling.

- Tallene var som forventet. Det har vært og er et stort utbud av boliger, mye å velge mellom. Markedet er svært selektivt, kommenterer partner og eiendomsmegler Camilla Sem i Sem & Johnsen til Hegnar.no.Boligprisene faltBoligprisstatistikk fra Eiendom Norge, Finn.no og Eiendomsverdi viste mandag at boligprisene falt 0,6 prosent i oktober.Justert for sesongvariasjoner var boligprisene uendret.12-månedersveksten kom inn på 2,4 prosent, og falt dermed fra 2,7 prosent i september.Så langt i år har boligprisene steget 2,7 prosent.Balansert markedDenne perioden av året er ifølge megleren generelt litt svakere, med mindre man har noe bra å tilby.- Vi kan ikke forvente at markedet skal ha samme prisvekst som tidligere år, da ville vi fått et problem. Nå har vi et balansert marked, avslutter Camilla Sem.


Les også