Edgar Haugen utvider imperiet

Kvart milliard for tre bygårder.

Ragde Eiendom kjøpte i midten av juni tre bygårder i og ved Storgata i Oslo sentrum, melder Estate Nyheter.Kjøpet skjedde via selskapet Storgata Invest.En kvart milliardNettstedet viser til meldinger sendt til kommunen på kjøpstidspunkt etter loven om forkjøpsrett for beboere og kommune.Selger av de tre naboeiendommene Storgata 37, Bernt Ankers gate 2 og Ebbelsgate 2 var Høie AS.Kjøpesummen for Storgata 37, med sine 22 leiligheter og åtte næringslokaler, var 138,1 millioner kroner.For Bernt Ankers gate 2 og Ebbels gate 2 la Ragde Eiendom ifølge Estate hhv. 54,0 og 54,8 millioner kroner på bordet.Norges 15. rikesteBak Ragde Eiendom står Edgar Haugen.Kapital vurderte tidligere i høst Haugens formue til 11,3 milliarder kroner, noe som holdt til en 15. plass på 400-listen.Bladet hadde da oppjustert formuen fra 8,8 milliarder kroner i fjor.Mer om Kapitals 400 rikeste finner du her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også