Flere igangsettingstillatelser til nye boliger

Antall igangsettingstillatelser fikk seg et oppsving i oktober.

Antall igangsettingstillatelser til nye boliger steg 14,1 prosent fra september til oktober, viser sesongjusterte tall fra SSB.Det ble i oktober gitt igangsettingstillatelse til 3.227 boliger.Igangsatt bruksareal steg 12,8 prosent fra september - til 390.700 kvadratmeter.Siste 12 månederI siste 12-månedersperiode ble igangsettelsestillatelse gitt til 30.981 nye boliger, 16,2 prosent færre enn i 12-månedersperioden før.I bruksareal snakker vi om drøyt fire millioner kvadratmeter, noe som tilsvarer 15,6 prosent nedgang.I siste 12-månedersperiode ble igangsettelsestillatelse gitt til bygging av 5,43 millioner kvadratmeter bruksareal til annet enn bolig.Det tilsvarer en nedgang på 7,1 prosent fra forrige 12-månedersperiode.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også