Den tidligere Selvaag-sjefen Baard Schumann holdt foredrag om sitt syn på boligmarkedet på eiendomsdagen til Sem & Johnsen på Grand Hotel, og han mener at boligmarkedet også vil være et godt sted å være i årene fremover, skriver
Estate Nyheter.- Jeg tror på flat boligprisutvikling i år og neste år, men Stor-Oslo vil oppleve en ekstrem boom i 2020, ifølge Schumann.
Han trekker ifølge Estate Nyheter frem to årsaker til dette.- For det første koster penger svært lite. Fortsatt gunstige lånebetingelser vil holde kjøpekraften oppe. For det andre kommer folk til å fortsette å trekke mot Oslo og områdene rundt. I den sammenheng bygges det alt for lite til å dekke etterspørselen, og i 2020 vil det være mangel på boliger.- Jeg er kort og godt bekymret over fallet i antallet regulerte boliger, sier Schumann.