Edgar Haugen kjøpte i kjent strøk

Liker seg på Grünerløkka.

Et Vika Project Finance-syndikat har solgt Mølleparken 4 på Grünerløkka i Oslo til Ragde Eiendom, melder Estate Nyheter.Brutto eiendomsverdi estimeres til 500 millioner kroner.Da syndikatet kjøpte for rundt ett år siden, skjedde det til en eiendomsverdi på 419 millioner kroner.- Forretningsplanen var å øke leien gjennom å erstatte mange mindre leieforhold med færre større solide ved å rehabilitere arealene. Dette arbeidet har gått raskere enn forventet, og da er det naturlig å vurdere exit, sier prosjektansvarlig og partner Einar Futsæther i Vika til nettstedet.Blant leietakerne som boltrer seg i bygget på rundt 22.000 kvadratmeter er ifølge Estate Red Bull, Noroff Education og Schjærven Reklamebyrå.Norges 15. rikesteBak Ragde Eiendom står Edgar Haugen.Kapital vurderte tidligere i høst Haugens formue til 11,3 milliarder kroner, noe som holdt til en 15. plass på 400-listen.Bladet hadde da oppjustert formuen fra 8,8 milliarder kroner i fjor.Ragde Eiendom eier for øvrig nabobygget og flere andre eiendommer i området rundt Mølleparken 4.Mer om Kapitals 400 rikeste finner du her.