Edgar Haugen kjøpte i Trondheim

Edgar Haugen. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.

Blar opp for Norsk Gjenvinning.

Ragde Eiendom har kjøpt Hegstadmoen 7 i Trondheim, og dermed sikret seg hele porteføljen etter Norsk Gjenvinning, melder Estate Nyheter.Hegstadmoen 7 ble sist omsatt i januar i fjor, da et NRP-syndikat kjøpte eiendommen.- Ragde Eiendom ønsket å ha alle de fem eiendommene fra Norsk Gjenvinning samlet i én portefølje. Det siste kjøpet er en gjenvinningseiendom rett utenfor Trondheim med lange kontrakter, sier partner og prosjektleder Per Terje Hjelde hos megleren SPG Corporate Finance til nettstedet.Eiendomsverdien ble da satt til 75 millioner kroner, men Hjelde vil ikke si noe til Estate om kjøpesummen nå, annet enn at det ble en «OK sak» for selger gitt den korte eiertiden.De fire resterende eiendommene i porteføljen kjøpte Ragde Eiendom i mars i fjor, for en pris som tilsvarer 696 millioner kroner i eiendomsverdi.Norges 15. rikesteBak Ragde Eiendom står Edgar Haugen.Kapital vurderte tidligere i høst Haugens formue til 11,3 milliarder kroner, noe som holdt til en 15. plass på 400-listen.Bladet hadde da oppjustert formuen fra 8,8 milliarder kroner i fjor.Mer om Kapitals 400 rikeste finner du her.