Hedda Ulvness tror på boliprisoppgang

November ble en skuffende måned for boligprisene, men Hedda Ulvness er sikker på at markedet vil ta seg opp igjen i januar.

Eivind Yggeseth
Næringseiendom

- Jeg tror på at boligprisene vil øke fra desember til januar. Det har de gjort de siste 5-6 årene, og jeg tror det vil skje i år også, sa administrerende direktør i Eie Eiendomsmegling, Hedda Ulvness, da hun gjestet HegnarTVs julestudio 19. desember.Boligprisene i januar har i snitt pleid å stige 2,6 prosent i januar.- Det er ikke sikkert det blir like høy boligprisvekst i år. Det er jeg faktisk litt usikker på. Men at vi får en prisvekst, det er jeg rimelig sikker på, sier Ulvness.Hør hele intervjuet - og Hedda Ulvness boligspådommer for 2019, ved å klikke deg inn på HegnarPodden under. 

Nyheter
Næringseiendom