John Fredriksen legger ut luksusleilighet - igjen

John Fredriksen fikk ikke prisen han ville ha i 2016. Nå prøver han igjen.

- En ikonisk leilighet, og kort og godt et fantastisk stykke håndverk. Fredriksen har en lang historie på Dr. Holms, slik sett er det synd at han selger, sier eiendomsmegler Christian Haatuft i Eiendomsmegler 1 Geilo til DN.Leiligheten er ifølge avisen 256 kvadratmeter stor og er over to plan, med blant annet tre balkonger, fire bad og en egen «master-suite» i toppetasjen.Den ble forsøkt solgt i 2016 av en annen megler, med en takst den gang antydet til å ligge på 27 millioner kroner, ifølge avisen.Prisantydningen nå er på 25 millioner kroner, men Haatuft sier til avisen at kostprisen er betydelig over.På spørsmål om hvorfor Fredriksen nå selger, svarer megleren at han tror at Fredriksen ikke har så mye tid til å bruke den.