Onsdag viste boligprisstatistikk fra Eiendom Norge at boligprisene.Justert for sesongvariasjoner var boligprisene ned 0,5 prosent.For de minste leilighetene har ikke eiendomsmegler i Nordvik Bolig, Konstantin Karlsson, merket noe særlig til et mer lunkent boligmarked, skriver . Det siste året har han solgt nærmere 20 leiligheter på mellom 15 og 26 kvadratmeter i Oslo.- Interessen stilnet litt utover høsten, men nå har vi faktisk merket litt økt interesse for de minste leilighetene igjen, sier Karlsson, som nylig solgte en 17 kvadratmeters leilighet på Bjølsen til to millioner, til avisen.De høye kvadratmeterprisene på minileilighetene ser ikke ut til å virke avskrekkende på kjøperne foreløpig, ifølge Karlsson.- Jeg tror ikke folk lar seg skremme av det. Slike leiligheter er veldig attraktive for unge førstegangskjøpere og for foreldre som investerer i leilighet til barna sine, sier han til DN.