Eiendom Norge legger i morgen onsdag frem den landsdekkende prisstatistikken.Eiendomsmegler Nils O. M. Nordvik fra Nordvik Eiendomsmegling ser lyst på fremtiden.
- Jeg har positive forventninger. Det er flere folk på visning, og vi får høyere priser. Det er en positiv trend i Oslo-regionen, og det er bra. Jeg tror boligprisene vil løfte seg, sier han på telefon til Hegnar.no.
Videre tror Nordvik på et løft både i desember, januar og februar.- Desember er roligere, men det selges jo boliger, og for januar og februar tror jeg på en økning i boligprisene, sier han til Hegnar.no.Adm. direktør Terje Buraas i DNB Eiendom tror at vi vil se et flatt marked i hovedstaden for november.- Jeg tror boligprisene i Oslo-området vil være flate, i nærheten av null prosent, sier Buraas til Finansavisen. Adm. direktør Kent Victor Syverstad i Eiendomsmegler1 Oslo og Akershus er av samme oppfatning.- Våre tall viser en flat utvikling i Oslo-området, og jeg tror fasiten for de offisielle tallene blir i nærheten og litt flatere enn OBOS-tallene, sier han til avisen.