HAS

Tollefsen tar regningen

Eiendomsmilliardær Ivar Tollefsen sier han vil dekke eventuelle tap etter forkjøpskrangel i Osl

DN skriver at Oslo kommune nå gransker mange av boligmilliardær Ivar Tollefsens leiegårdskjøp i Oslo.Ifølge avisen kan eiendommer verdt rundt 1,5 milliarder kroner være i spill for Tollefsen og hans medeiere i Sverige.I en epost til DN skriver Fredensborgs konsernjurist at Tollefsen «vil dekke ethvert tap som eventuelt måtte oppstå i Heimstad Bostad AB som følge av disse sakene.»- Dette er forhold som har oppstått forut for salg av eiendommer inn til Heimstaden Bostad, og derfor naturlig at vi som selgere tar det økonomiske ansvaret for, slik det vanligvis er ved salg av eiendommer og selskaper, skriver konsernjurist Anders Tveter.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også