- Den er virkelig noe for seg selv, sier partner og eiendomsmegler Melinda Vora i Nordvik Ullevål til Hegnar.no.Hun uttaler seg om penthouse-leiligheten i Bolette Brygge 5 på Tjuvholmen, som nå ligger ute for salg til 38 millioner kroner. Leiligheten skiftet i 2016 eier fra avdøde Kari Monsen Røkke til nåværende eier Darin AS, et aksjeselskap eiet av Mamad Adar.
- Boligen var et investeringsobjekt da den ble kjøpt og eier ønsker nå å reinvestere beløpet, forteller megleren, som er ansvarlig for salget.Med en prisantydning på 38 millioner kroner, og primærrom på 296 kvadratmeter, gir dette en kvadratmeterpris på 128.378 kroner.- Det kan godt være boligen er verdt mer enn prisantydningen på 38 millioner kroner, det har i hvert fall vært svært god respons på annonsen, forteller Vora.
Etter fem år ble penthouse-leiligheten solgt, til Mamad Adar for 31 millioner kroner. 
Små justeringerMonsen Røkke har tidligere uttalt til Finansavisen at hun brukte 14 millioner kroner og to år på å bygge om leiligheten.- Nåværende eier har gjort noen små justeringer, men har i hovedsak beholdt boligen slik han kjøpte den, sier Vora i Nordvik Ullevål.Boligen har ifølge megleren alt du kan drømme om av luksus og vakre detaljer innvendig.- I tillegg terrasser på tilsammen 100 kvadratmeter, med storslagen utsikt fra Akershus Festning til Kavringen, egen internheis mellom etasjene i boligen, og to garasjeplasser.Solgt etter fem årLeiligheten til Kari Monsen Røkke ble ifølge Finansavisen forsøkt solgt i 2011 for 37 millioner kroner, uten å lykkes. Senere ble prisen først hevet og så kuttet kraftig.Hverken Jon Kvisgaard i Privatmegleren, tidligere Sem & Johnsen-megler Christine Røthe eller tidligere Eklund-megler Ståle Helland klarte ifølge avisen å få gjennomført et salg, før eiendomsmegler André Aubert i Nordvik & Partners lyktes med det i 2016. Selv kjøpte Monsen Røkke leiligheten i 2007 for 19,15 millioner kroner.