Vil ha 38 millioner på Tjuvholmen: - Kan være verdt mer

Nordvik-megler mener penthouse-leiligheten på Tjuvholmen kan være verdt mer enn prisantydning.

- Den er virkelig noe for seg selv, sier partner og eiendomsmegler Melinda Vora i Nordvik Ullevål til Hegnar.no.Hun uttaler seg om penthouse-leiligheten i Bolette Brygge 5 på Tjuvholmen, som nå ligger ute for salg til 38 millioner kroner. Leiligheten skiftet i 2016 eier fra avdøde Kari Monsen Røkke til nåværende eier Darin AS, et aksjeselskap eiet av Mamad Adar.- Boligen var et investeringsobjekt da den ble kjøpt og eier ønsker nå å reinvestere beløpet, forteller megleren, som er ansvarlig for salget.Små justeringerMonsen Røkke har tidligere uttalt til Finansavisen at hun brukte 14 millioner kroner og to år på å bygge om leiligheten.- Nåværende eier har gjort noen små justeringer, men har i hovedsak beholdt boligen slik han kjøpte den, sier Vora i Nordvik Ullevål.Med en prisantydning på 38 millioner kroner, og primærrom på 296 kvadratmeter, gir dette en kvadratmeterpris på 128.378 kroner.Boligen har ifølge megleren alt du kan drømme om av luksus og vakre detaljer innvendig.- I tillegg terrasser på tilsammen 100 kvadratmeter, med storslagen utsikt fra Akershus Festning til Kavringen, egen internheis mellom etasjene i boligen, og to garasjeplasser.- Det kan godt være boligen er verdt mer enn prisantydningen på 38 millioner kroner, det har i hvert fall vært svært god respons på annonsen, forteller Vora.

Solgt etter fem årLeiligheten til Kari Monsen Røkke ble ifølge Finansavisen forsøkt solgt i 2011 for 37 millioner kroner, uten å lykkes. Senere ble prisen først hevet og så kuttet kraftig.Hverken Jon Kvisgaard i Privatmegleren, tidligere Sem & Johnsen-megler Christine Røthe eller tidligere Eklund-megler Ståle Helland klarte ifølge avisen å få gjennomført et salg, før eiendomsmegler André Aubert i Nordvik & Partners lyktes med det i 2016. Etter fem år ble penthouse-leiligheten solgt, til Mamad Adar for 31 millioner kroner. Selv kjøpte Monsen Røkke leiligheten i 2007 for 19,15 millioner kroner.