500 påmeldte til første salgsmøte

OBOS og Veidekke har mer enn 500 påmeldte til det første salgsmøtet for et nytt boligprosjekt på Majorstuen.

Prosjektet Middelthunet består av i alt 329 selveierleiligheter fordelt på tre bygg rett ved Frognerparken, varierende fra 43,5 til 390 kvadratmeter. Den største leiligheten koster 95 millioner kroner. Obos-sjef Daniel Siraj uttalte i desember at han helst ville satt prisen enda litt høyere for den største leiligheten, og han regner med at den blir solgt.24. januar blir det salgsstart for de første store leilighetene, og to uker senere er det salgsmøte for de første toromsleilighetene, skriver Estate Nyheter.Nå har over 500 meldt seg på til første salgsmøte.- Dette er et prosjekt som mange har ventet på i lang tid. Vi nærmer oss 4.300 personer i interessentbasen, og har over 500 påmeldte til første salgsmøte, opplyser prosjektselger Camilla Melsgard i M17 Utvikling AS, som eies 50/50 av OBOS og Veidekke, til Estate Nyheter.- Vi har brukt lang tid på denne prisen, som vi mener er riktig, men svaret får vi i markedet, sier Baumann til nyhetstedet, som bekrefter at de allerede har interessenter til den største leiligheten som koster 95 millioner kroner.