Nettverksmillionærer gjør et byks i boligmarkedet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Anne Lytomt Hagen

Zinzino-gründerne Finn Ørjan og Hilde Sæle kjøpte i fjor bolig for 86 millioner kroner. Nå selger de den gamle for 34 millioner.

Nettverksmillionær Finn Ørjan Sæle og kona Hilde Rismyhr Sæle har gjort et solid byks oppover i boligmarkedet, skriver Dagens Næringsliv .Paret ga i fjor 86 millioner kroner for investor Arne Fredlys nybygde herskapshus i Haldenveien på Snarøya i Bærum. Nå selger de gamleboligen, som ligger et par steinkast lenger nord på halvøya.Ekteparet betalte ifølge avisen 9,4 millioner kroner for eiendommen tilbake i 2006. Nå er prisantydningen for den 460 kvadratmeter store boligen i Bergheimveien på 34 millioner kroner.- Det er en bolig som er ganske romslig og som holder god standard. Huset er opprinnelig fra 1963, men takstmannen bruker 2007 som byggeår fordi huset ble totalrenovert da de kjøpte, sier eiendomsmegler hos Privatmegleren Dyve, Kim Gjelseth, til avisen.Ekteparet Sæle grunnla direktesalgsselskapet Zinzino i 2005, som nå har virksomhet i Europa og Nord-Amerika. Ifølge DN verdsettes selskapet nå til drøyt 209 millioner kroner, og ekteparet Sæles aksjer har en verdi på over 60 millioner kroner.