magnus rorvik skjolberg

Boligsalget opp hele 32 prosent

Boligsalget stiger kraftig, men igangsettingen daler.

Salget av småhus og leiligheter lå henholdsvis 52 og 66 prosent over januar i fjor, mens eneboliger lå 15 prosent under, melder Boligprodusentenes Forening.De siste 12 månedene er det solgt 27.859 boliger.- Boligsalget i januar ligger 32 prosent over samme måned i fjor, og dette er en god start på året, sier adm. direktør Per Jæger i en kommentar.Ifølge meldingen var igangsettingen av boliger i januar svært lav, 18 prosent under samme måned i fjor.- Vi har ikke registrert en dårligere start på året når det gjelder igangsetting siden denne målingen startet i 2010, sier Jæger.Det er ifølge meldingen spesielt igangsettingen av leiligheter, 51 prosent under januar i fjor, som slår ut. Igangsettingen av småhus ligger 23 prosent over, mens eneboliger 7 prosent under januar i fjor.- De siste 12 månedene er det igangsatt 29 252, avslutter Jæger.Les hele meldingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også