Dreyer har kjøpt leiligheter for 150 millioner

- Trodde vi var et halvt år for sent ute, sier Ole Morten Dreyer. 

Næringseiendom

Sammen med Ertvaag-familien og investor Per Åge Hauge startet Ole Morten  ble selskapet Dreyer Bolig startet i 2017. Planen var å bruke opp mot  en halv milliard kroner på å kjøpe leiligheter for utleie i Stavanger.Ved inngangen til 2019 har har selskapet blitt en av de største aktørene i Stavangeer på utleie av leiligheter. Ifølge Dagens Næringsliv  har selskapet nå brukt rundt 150 millioner kroner og har kjøpt 51 leiligheter for utleie.På sikt er planen å selge de videre med gevinst. - Da vi startet opp, trodde vi kanskje at vi var et halvt år for sent ute. Men utviklingen i markedet har ikke vært slik vi ventet. Prisene har stått relativt stille. Det har ikke vært noen ulempe for oss når vi har investert kraftig, sier Ole Morten Dreyer til avisen.- I år regner jeg med kjøp av rundt 20 leiligheter. Men vi har ikke et fastsatt mål og har god tid. Vi handler når det er gode muligheter, sier Dreyer videre.Ole Morten Dreyer  har sammen med de andre investorene så langt skutt inn 26 millioner kroner i egenkapital i selskapet, mens rundt 100 millioner kroner er kommittert.Selskapet har en brutto yield på rundt fem prosent ved utleie

ole morten dreyer
stavanger
Nyheter
Næringseiendom