John Arne Riise solgte huset til under prisantydning

I november ble huset til John Arne Riise solgt. Nå er kjøpesummen kjent. 

Næringseiendom

I oktober ble huset til John Arne Riise (38) og Louise Angelica (28) lagt ut for salg på Finn.no  med prisantydning på 8,8 millioner kroner.Huset i bydelen Heissa i Ålesund ble av paret kjøpt for 7.950.000 kroner i desember 2016, ifølge eiendomsregisteret.I november ble huset solgt, men kjøpesummen har vært ukjent inntil den ble registrert i det offentlige eiendomsregisteret onsdag.Her kommer det ifølge Nettavisen frem at to andre personer har kjøpt en halvdel hver av boligen.Kjøpesummen var 8,3 millioner kroner, altså 500.000 kroner under prisantydning.Riises manager Erland Bakke har tidligere uttalt til Nettavisen at Riise var fornøyd med salgssummen.- Selger og kjøper er fornøyd med salgssummen. Det var en effektiv prosess, hvor de slapp å ha ekstra visninger. Jeg har ingen kommentar til om huset ble solgt for over eller under prisantydning. Det er en konfidensiell avtale mellom begge parter, uttalte han til avisen. 

eiendomsmarkedet
bolig
boligmarkedet
john arne riise
boligsalg
Nyheter
Næringseiendom