Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet

Christian Ringnes vil bygge kafé, en finere restaurant og en overraskelse.

- Tryvannstårnet er et av min barndomsikoner. Jeg ønsker å gi Tryvannstårnet tilbake til byen, sier Christian Ringnes til NRK.Publikum har ikke hatt adgang til tårnet siden utsiktsplattformen stengte i 2004 på grunn av manglende rømningsvei.- Dette bør åpnes for publikum igjen. Det betyr samarbeid med Tryvann Vinterpark, det betyr servering, både en kafé og en litt finere restaurant à la Ekebergrestauranten, sier investoren til nyhetsbyrået.- Og så: En overraskelse helt på toppen der oppe hvor du har den åpne balkongen. Men det vil jeg ikke si noe om i dag, sier Ringnes til avisen.Det må avklares om tårnet skal selges eller leies ut, men Ringnes er ifølge NRK kun interessert i å kjøpe.- Dette kommer til koste. Jeg vet ikke om det vil koste 25 eller 50 millioner, men det er en svær jobb som skal gjøres. Det er komplisert med rømning, og vi mener at vi har funnet en løsning på det.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også