19 kvadratmeter kuppet for 2,78 millioner

- Dette er den høyeste kvadratmeterprisen solgt noensinne i bydelen, sier megler.

Publisert 11. mars 2019 kl. 12.45
Oppdatert 11. mars 2019 klokken 13.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 236 ord
Andelsleiligheten på 19 kvadratmeter i Gamlebyen i Oslo vekket stor interesse hos kjøperne, og ble solgt før oppsatt visningshelg.Salgssummen for to-roms leiligheten i Arups gate 22 endte på 2,78 millioner kroner, tilsvarende en kvadratmeterpris på 146.124 kroner.
- Dette er den høyeste kvadratmeterprisen solgt noensinne i bydelen, kommenterer eiendomsmegler og partner Mikael Ufuk Gøkoglu i Nordvik Bislett som formidlet salget til Hegnar.no. 
Prisantydning var på 2,29 millioner kroner, pluss fellesgjeld på 176.360 kroner, noe som gir en totalpris på i underkant av 2,46 millioner kroner.Liten budrundeEnigheten rundt pris foregikk direkte mellom selger og kjøper. Det ble holdt en liten budrunde mellom to interessenter, som hadde vært på privatvisning med Ufuk Gøkoglu.- Superfin leilighet med god standard og bra beliggenhet i veldrevet borettslag. Svært arealeffektiv og god planløsning, beskriver han.Megler forteller at det var over gjennomsnittet god interesse rundt annonsen, noe han mener kan skyldes prisklasse, beliggenhet og fasiliteter.  Borettslaget har syv parkeringsplasser som kun disponeres av andelseiere.Artikkelen fortsetter under bildet. (Foto: Nordvik Bislett)Stabile priser- Hvordan vil du beskrive markedet i bydelen og markedet generelt nå?- Gamle Oslo er en av de attraktive bydelene i Oslo, spesielt med tanke på utviklingen der siste årene og det blir bare bedre og bedre. Markedet generelt i Oslo er også bra, Sterkt oppmøte på visninger og ofte flere budgivere på et objekt.- Prisene er stabile og det virker som om 2019 blir et bra år for kjøpere og selgere, avslutter megleren.