- Markedet nå er ideelt for å selge først

HAS

Krogsveen-sjef mener man nå ikke trenger å ha kjøpt ny bolig før man selger.

Eiendmsmeglerkjeden Krogsveens tall viser at hele 70 prosent av deres kundene har intensjon om å kjøpe ny bolig før de selger den gamle. Krogsveen-sjef Leif Laugen mener det er lurte å vurdere det motsatte, skriver Dagens Næringsliv.- Men markedet nå er ideelt for å selge først. Selger har trygghet til å få solgt til en fornuftig penge, og det er heller ikke for stor konkurranse til å kjøpe nytt, noe som gir en egen ro til å lete, sier han til avisen.Laugen mener det er et godt tidspunkt å selge nå, men at det kan dabbe av utover våren, il tross for god balanse mellom tilbud og etterspørsel.- Det er flere om beinet nå på vinteren, og færre konkurrenter for selgeren. Dette vil dabbe av utover i mai. Da får kjøperne mer å velge mellom, og prisutviklingen roer seg, sier han til DN.Se også: - Det kan vi ta et hvilket som helst veddemål på