Rederarving blar opp for Tjuvholmen-luksus

Rederarving legger 54 millioner på bordet, mens selgerne innkasserer en saftig gevinst.

Skipsreder og investor Olav Nils Sunde (66) eier Tjuvholmens dyreste leilighet. Nå blar sønnen Alexander Sunde opp 54 millioner kroner for en leilighet i nabobygget til faren, ifølge DN.Alexander Sunde, som i 2013 kjøpte en leilighet for 30 millioner kroner på Kavringen Brygge i samme bygg som faren, kjøper dermed sin andre leilighet på Tjuvholmen. Ekteparet Dan (75) og Dora (71) Azoura ga 33 millioner kroner for leiligheten i 2013 som Sunde nå kjøper. Sett bort fra kostnader til innredning av leiligheten, gir det en gevinst på over 20 millioner kroner, ifølge avisen.Ekteparet ønsker ikke å kommentere salget overfor DN, og avisen har ikke lyktes med å komme i kontakt med Alexander Sunde.