Røkketårnet kan havne i Sarpsborg

Den blå skyskraperen fikk tommelen ned på Fornebu. Samtidig har flere andre kommuner meldt sin interesse.

Flere kommuner er interessert i Røkkes blå tårn etter at Bærum takket nei, deriblant østfoldbyen Sarpsborg, ifølge Estate Nyheter.Det var lokalpartiet Sammen For Sarpsborg (SaFoSa) som henvendte seg til Aker, noe som førte til at Nina Jensen og Marianne Stigset i Rev Ocean tok turen til Sarprsborg onsdag for å snakke om plasseringen av Verdenshavenes hovedkvarter, skriver nyhetstjenesten.- Vi har presentert Sarpsborgs unike kvaliteter, men nå må andre overta. Rev Ocean ga oss en klar tilbakemelding på at de ønsker en tverrpolitisk tilbakemelding. Derfor vil vi nå kontakte ordføreren og samtlige politiske partier, næringsforeningen og andre næringsaktører som neste steg i prosessen. Skulle vi få til dette vil det bety en ny tidsregning for Sarpsborg – før og etter, sier Kai Roger Hagen og Aisa Fredh til Sarpsborg Arbeiderblad.


Les også