Insenti har vunnet oppdraget som byggherreombud for utførende byggherre Aspelin Ramm for ombyggingen av Sommerrogata 1 til Sommerro Hotell, ifølgePetter Stordalen skal bruke to milliarder kroner på sitt nye Sommerro Hotell, og Insenti skal styre fagene prosjektledelse, bygg, elektro, VVS, automasjon og antikvariske fag, skriver nyhetstjenesten.- Sommerro vil bestå av et hotell med tilhørende villa på totalt 252 rom og suiter. Prosjektet blir en blanding av bolig, næring og hotell på til sammen 37.500 kvadratmeter. Sommerro skal bli et samlingssted både for boende og besøkende, og med mange ulike tilbud. På taket skal det bygges basseng, og en sirkelformet restaurant på over to etasjer med utsikt over hele byen. Dette blir kanskje Oslos flotteste takterrasse, og den første med basseng, sier Arnulv Eskeland i Aspelin Ramm, ifølge Estate Nyheter.