Adolfsen-brødrene tar et nytt jafs i eiendom

Inngår partnerskap i Bergen.

Brødrene Kristian A. Adolfsen og Roger Adolfsen satser stort i Bergen gjennom selskapet Miliarium Bolig, melder Estate Nyheter Vest.Selskapet har ifølge nettstedet nå inngått et 50/50 partnerskap med Frode Hølleland i Hølleland Holding om eiendommene Storaneset 12 og 32 ved Arnavågen, rundt én kilometer fra togstasjonen i Arna rett utenfor Bergen sentrum.Det dreier seg om et samlet tomteområde på rundt 40 mål, i tillegg til 22.000 kvadratmeter bebyggelse.- Dette er eiendommer som har hatt stor interesse fra leietakere, og nå er nesten fullt utleid med leietakere som Økogrossisten, Bergen kommune og Bioretur, sier Hølleland i en kommentar.På lengre sikt ser de ifølge Estate en spennende transformasjonsmulighet på Storaneset.Dette aktualiseres gjennom arbeidet med ny arealdel i kommuneplanen, en pågående offentlig regulering av Arna sentrum og Statens vegvesens regulering av ny gang- og sykkelvei forbi eiendommene. Og ikke minst vil det nye dobbeltsporet mellom Arna og Bergen gi avganger fra Arna stasjon hvert 15. minutt.