Edgar Haugen slanker porteføljen

Selger i Vesterålen.

Ragde Eiendom har solgt en handelseiendom på Sortland i Vesterålen. Kjøper er AKA, melder Estate Nyheter.Eiendommen på 6.000 kvadratmeter i Vesterålsgata har ifølge nettstedet lange leieavtaler med Coop-kjedene Obs Bygg og Extra.- Gode beliggenheter, nye driftseffektive bygg og lange leieavtaler er alltid spennende for AKA, sier investeringssjef Hallvard Thoresen.Leieinntektene i 2018 var ifølge Estate 7,16 millioner kroner.AKA-porteføljen har nå passert 205 eiendommer totalt, hvorav 14 i Nordland.Norges 15. rikesteBak Ragde Eiendom står Edgar Haugen.Kapital vurderte i fjor høst Haugens formue til 11,3 milliarder kroner, noe som holdt til en 15. plass på 400-listen.Bladet hadde da oppjustert formuen fra 8,8 milliarder kroner i fjor.Mer om Kapitals 400 rikeste finner du her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også