Nytt priskutt på Ormøya-villa

Prisen barberes ytterligere med 2,1 millioner kroner.

Kjell Kristiansen har kuttet prisen på strandeiendommen «Villa Fagerheim» på Ormøya ytterligere med 2,1 millioner kroner.Ny prisantydning på eiendommen, som ennå ikke er solgt, beløper seg dermed til 29,8 millioner, noe som gir grunnlag for en kvadratmeterpris på 111.194 kroner.«Vi har hatt bud på forrige prisantydning, men andre ting gjorde at vi ikke kom i mål. Nå har vi interessenter på dette nivået, og da må prisnivå tilpasses», kommenterer Odd Kalsnes, advokat, MNA/partner i Privatmegleren i en e-post til Hegnar.no.Eiendommen har ifølge Kalsnes heller ikke vært tilgjengelig i vinter, grunnet store snømengder på deler av eiendommen.  Kort eierforhold«Villa Fagerheim» ble 30. august 2018 lagt ut for salg med en prisantydning på 33,9 millioner kroner. Det var kun to måneder etter at Kristiansen kjøpte eiendommen fra XXL-gründer Øivind L. Tidemandsen for ukjent sum, omtalte Finansavisen.I slutten av november i fjor valgte Kristiansen å sette ned prisen med to millioner kroner til 31,9 millioner kroner.- Jeg tjener ikke mye på å selge, men jeg går ikke i minus til den prisen, sa Kristiansen til avisen den gang.Nå er prisen kuttet med tilsammen 4,1 millioner kroner, siden Kristiansen først forsøkte å selge eiendommen i august i fjor. - Selger har fremdeles margin på sin side, hvis eiendommen blir solgt til prisantydning nå, sier Kalsnes til Hegnar.no.Kjøpte for 25 mill.Den fredede villaen i Singasteinveien ble i slutten av desember 2010 solgt til Tidemandsen. Boligen var da blitt lagt ut for salg med en prisantydning på 19 millioner, og det første budet var ifølge Finansavisen på 13 millioner. Så overbød Tidemandsen og en annen mulig kjøper hverandre helt til Tidemandsen vant budrunden med et bud på 25 millioner.Siden Tidemandsen overtok i 2011, har boligen stått ubebodd.I oktober i 2017 solgte XXL-gründeren ifølge Finansavisen også en villa i P.T. Mallings vei på Bygdøy i Oslo for 32,5 millioner kroner. Dette huset hadde vært brukt som pendlerbolig.