OBOS selger eiendom

OBOS selger Ørnen Eiendom i Bergen.

Næringseiendom

OBOS Eiendom selger 100 prosent av aksjene i Ørnen Eiendom til Oslo Pensjonsforsikring, ifølge en børsmelding tirsdag. Prislappen er rundt 800 millioner kroner, og overtagelse av eiendommen er 2. mai, opplyses det.Selskapet eier Lars Hillesgate 18 i Bergen og på eiendommen er det oppført et hotell på 19.000 kvadratmeter som er leid ut til Scandic Hotels.Hotellet inneholder 13 etasjer med blant annet 368 rom, 350 spiseplasser og konferansefasiliteter for 700 gjester.- OBOS Eiendom utviklet Ørnen og har nå eid den i fem år hvor vi sammen med Scandic har utviklet et av de beste hotellene i Bergen. Med Oslo Pensjonsforsikring som ny eier har hotellet fått en ny langsiktig god eier som vil videreføre eierskapet på en god måte. Vi selger eiendommen som følge av at vi ønsker å allokere finansiering av nye prosjekter, sier konserndirektør Nils Morten Bøhler i meldingen. OBOS Eiendom vil ifølge meldingen satse ytterligere på utviklingsprosjekter og vil årlig investere rundt én milliard i nye næringsprosjekter.

obos
ørnen eiendom
obos eiendom
bergen
oslo pensjonsforsikring
Nyheter
Næringseiendom