Prinsesse Märtha Louise selger Bloksberg

- Taksten er 35 millioner, men vi er åpne for bud, sier megler.

(Finansavisen.no): Prinsesse Märtha Louise går nå bredt ut for å selge den storslagne kongeeiendommen på Hankø.- Vi kjører full rulle etter påske. Taksten er 35 millioner, og den endrer vi ikke på, men kanskje gjør vi noe med prisen. Det er ikke endelig bestemt. Vi er uansett åpne for bud, sier Torbjørn Ek i Advokat Ek til Finansavisen.At eiendommen skulle selges var omtalt i Se og Hør i fjor høst.- Det var basert på lekkasjer, men vi gikk aldri ut med noe salg da. Dog fikk vi et par interessenter med antydning rundt 30 millioner kroner, og disse ligger fortsatt og vaker. Men vi tar ingenting for gitt før vi har skriftlige bud, sier Ek- Ingen luksusstandardMegleren bekrefter til Finansavisen at det ble tatt bilder av eiendommen i fjor, men at det aldri ble laget noe prospekt. Det er imidlertid i boks når eiendommen nå skal offisielt ut på markedet. Interessenter som bare vil titte inn bak gardinene hos Märtha Louise vil imidlertid bli skuffet.- Det blir ingen interiørbilder, avkrefter Ek.- Jeg kan bekrefte at eiendommen er godt vedlikeholdt og at den er i god stand. Det er ingen luksusstandard, men det bygningsmessige er bra, så det er et veldig bra utgangspunkt, sier han til avisen.Eks beste salgsargumenter er panoramautsikt over Hankøsundet, lang strandlinje, brygge, båthus og 15 mål tomt. Boligen er fra 1918 med saltvannsbasseng og skiferbelagt uteplass.Bygningsmassen utgjør 400 kvadratmeter bestående av hovedhus i to etasjer samt gjestehus. Det er flere stuer, åtte soverom og taubane fra hovedhus til bryggen for transport av varer og bagasje.Det ligger allerede tre dyre eiendommer på Hankø ute for salg når Märtha Louise tar opp konkurransen med sin prakteiendom, hvorav Norges dyreste fritidseiendom for salg ligger på den andre siden av Hankø ut mot havgapet med en prislapp på 35 millioner