Så mye steg OBOS-prisene i mars

Opp for tredje måned på rad.

OBOS-prisene steg 2,0 prosent i mars. Dermed er boligprisene opp tredje måned på rad, viser ferske tall. Det betyr at kvadratmeterprisen for en brukt OBOS-bolig i Oslo-området nå er 63.993 kroner. Dette er 2,0 prosent høyere enn i februar, og 9,1 prosent høyere enn i mars 2018.For landet sett under ett var kvadratmeterprisen 55.748 i mars, kroner opplyser OBOS. Prisene for brukte OBOS-boliger har samlet sett steget med 5,5 prosent hittil i år.- Prisveksten de siste månedene er meget sterk. Det som kunne se ut som en korreksjon etter en litt svakere utvikling på slutten av fjoråret, ser nå mer ut som en trend som trolig vil fortsette gjennom året. Vi tror prisene vil fortsette moderat oppover til tross for at det er varslet nye renteøkninger. Det er stor etterspørsel etter både brukte og nye boliger, samtidig som det er relativt lav arbeidsledighet og forventninger om et godt lønnsoppgjør, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.