Skal bygge ut hotell utenfor Stockholm

Veidekke-datter fikk kontrakt.

bygningsarbeider

Veidekke-datter Billström Riemer Andersson Bygg AB har signert kontrakt med ESS Group og Gillesvik Fastigheter for nybygg og ombygging av Blue Hotel på Lidingö utenfor Stockholm, går det frem av en børsmelding.Kontraktssummen estimeres til 170 millioner svenske kroner.Prosjektet omfatter et samlet areal på 8.400 kvadratmeter, hvorav eksisterende eiendom på 5.700 kvadratmeter skal totalrenoveres,Nybygget på 2.700 kvadratmeter skal blant annet inneholde nye rom og svømmebassenger.Prosjektet er planlagt i nært samarbeid mellom kunde og Billström Riemer Andersson, og skal ferdigstilles våren 2020.Billström Riemer Andersson har base i Göteborg, har en årlig omsetning på 1,5 milliarder svenske kroner og 250 ansatte.