Solgte leiligheter for 100 millioner på en uke

Stor suksess utenfor Drammen.

En uke etter at fjerde byggetrinn i Sætre sentrum utenfor Drammen var lagt ut, hadde Frem Eiendomsmegling solgt leiligheter til over 100 millioner kroner, ifølge Estate Nyheter som viser til Drammens Tidende.Det er Conceptor Bolig som fortetter Sætre sentrum og selskapet har solgt og overlevert de første 80 som var sameieboliger. De 39 som nå er planlagt blir en del av en borettslagsløsning. Leilighetene er mellom 42 og 142 kvadratmeter, og er priset fra 2,4 til 11,2 millioner kroner. Da fristen for å melde forkjøpsrett gikk ut 21. mars, hadde 22 meldt interessenter meldt seg, ifølge nyhetsbyrået.- Vi hadde et krav om å selge 13 leiligheter før man kan begynne å bygge, så vi er godt over dette nivået. Vi har også solgt tre leiligheter til etter at resten er lagt ut på det åpne markedet, sier eiendomsmegler Vegard Graff i Frem Eiendomsmegling, ifølge nyhetsbyrået.Byggestart er ventet før sommeren og da står de 39 leilighetene klare til jul 2020, og Graff forteller ifølge Estate Nyheter at han da tror at de har solgt det meste.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også